Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) bir tekstil fabrikasında sabaha karşı çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 4 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alındı....

Gündem

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan 4 katlı otoparkta yangın çıktı. Yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Yerel

İstanbul Arnavutköy'de plastik askı üretimi yapılan iş yerinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yerel

Ümraniye Sanayi Sitesi'nde mobilya imalatı yapan bir iş yerinde çıkan yangında 1 işçi dumandan etkilendi.

Yerel

Ataşehir'deki bir inşaat şantiyesinde işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı. Yangında 1 itfaiye eri yaralandı.

Yerel

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bulundan ilkokulda yangın çıktı. Yangına itfaiye müdahale ederken, okul tahliye edildi.

Yerel

İzmir'in Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir parfüm fabrikasında çıkan yangında, 1 işçi öldü, 3 işçi de yaralandı.

Yerel

Ankara'nın Altındağ ilçesinde boya atölyesinde başlayıp, yandaki mobilya atölyesine sıçrayan yangın, itfaiyenin 2 saat süren müdahalesi ile söndürüldü.

Yerel

Bodrum'un Yalıkavak Dirmil Mahallesi’nde bir evde çıkan yangında alevlerin arasında mahsur kalan 2 kedi, itfaiye tarafından kurtarıldı.

Yerel

Ankara'nın Sincan ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren müdahalesiyle söndürüldü.

Yerel

Rize'de restore edilip dün Cuma namazında ibadete açılan tarihi Akmescit Camii'ne yıldırım düştü. Çıkan yangında caminin çatısı ve halıları yandı.

Yerel

Manisa'nın Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde dün çıkan yangında büyük zarar gören geri dönüşüm tesisi, yetkililerce mühürlendi.