Uyarı Haberleri

uyarı haberleri ve güncel uyarı gelişmeleri, uyarı ile ilgili tüm video, uyarı fotoğrafları ve uyarı haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

EPDK tarafından yapılan açıklamada, ‘saadet zinciri’ gibi çalışan dolandırıcılara karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiğini vurgulandı.

Gündem

Meteoroloji İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından fırtına uyarısı yapıldı. Uyarıda vatandaşlara dikkatli olmaları çağrısında bulunuldu.

Gündem

Bugün akşam saatlerinden itibaren başlaması beklenen sağanak yağışlar nedeniyle İstanbul Valiliği, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Gündem

Şiddetli sağanak ve fırtına tüm yurtta etkisini göstermeye başlarken, AKOM ve AFAD'dan İstanbul'da yaşayan vatandaşlar için kritik bir uyarı geldi.

Ekonomi

BDDK, kendisini BDDK personeli olarak tanıtan kişilerin telefon aramaları yaptığını ve dolandırıcılık girişiminde bulunduklarını duyurarak uyarıda bulundu.

Ekonomi

Ticaret Bakanlığı, Kasım ayında alışveriş sitelerinin uyguladığı indirimlerle ilgili vatandaşları mağduriyet yaşamamaları içini uyardı.