Tutuklama Haberleri

tutuklama haberleri ve güncel tutuklama gelişmeleri, tutuklama ile ilgili tüm video, tutuklama fotoğrafları ve tutuklama haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Samsun'un İlkadım ilçesinde tartıştığı arkadaşını bıçakla yaralayan Emrah Sağlam, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yerel

Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki bir restoranın önünde tartıştığı komşusunu bıçaklayarak öldüren Furkan Tokgöz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yerel

Çanakkale merkez ve 3 ilçesinde, suç çetesine yönelik düzenlenen 'hijyen' operasyonunda, çete üyesi 10 kişi tutuklandı.

Yerel

Esenyurt’ta tekel bayisi işleten Lokman Sadak'ı dükkanında vurarak yaralayan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yerel

Aksaray’da tüfekle husumetlisi Kaan Karacaoğlu’nu tüfekle öldüren, Onur Kandemir'i de yaralayan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Gündem

Ankara'da Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik operasyonda yakalanan Kanber Keskin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yerel

Karaman'daki bir camiden, imamın sabah namazına gelen çocuklara vermek için aldığı 60 simit, 7 eşofman takımı ile 15 takım elbiseyi...

Yerel

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan 81 yaşındaki Züftü Şirin, eski eşine nafaka ödemeyi unuttuğu için tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem

Yasa dışı yollardan Yunanistan'a kaçmaya çalışırken Edirne'de yakalanan 3 FETÖ/PDY ve 1 PKK şüphelisi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yerel

Tutuklanan sahte savcı Alper Pars, ifadesinde hep savcı olmak istediğini, sahte savcı kimliğini ise ölen dedesinin kendisine hediye ettiğini iddia...

Gündem

Sinan Ateş suikastının soruşturmasını yürüten görevli savcı ile Ankara Başsavcısı Ahmet Akçay'ı FETÖ'cülükle suçlayan Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Mert...

Yerel

Adana'da 17 yaşındaki Samet Y.'yi, 'Ne bakıyorsun?' diye tepki gösterdikten sonra tabancayla sağ kolundan vuran 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.