Tutuklama Haberleri

tutuklama haberleri ve güncel tutuklama gelişmeleri, tutuklama ile ilgili tüm video, tutuklama fotoğrafları ve tutuklama haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Bingöl'de 6-7 Kasım tarihlerinde yapılan ev baskınlarında gözaltına alınan HEDEP Solhan İlçe Eşbaşkanı Übeyip Özer ve 4 kişi, mahkemece tutuklandı.

Yerel

Edirne merkezli 4 ilde, kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 9 şüpheliden 5'i, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yerel

Diyarbakır'da 3 kişinin öldüğü kavganın ardından, intikam almak amacıyla silah arayışında olan taraflardan gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.

Gündem

Erdoğan'ın Netanyahu ile anlaştığını ve 1 milyon Filistinlinin Türk vatandaşı olacağını iddia ettiği için gözaltına alınan sosyal medya yayıncısı Bircan...

Gündem

Comanchero suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında suç örgütü lideri Hakan Ayık'ında bulunduğu 18 şüpheli tutuklandı.

Gündem

Dilan Polat, eşi Engin Polat, Sıla Doğu ve Ahmet Gün’ün de aralarında bulunduğu 16 kişi tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne...

Gündem

AYM, Tolga Şardan’ın davasını doğrudan etkileyecek "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçunun iptali talebini 8 Kasım'da görüşme kararı aldı.