Transfer Haberleri

transfer haberleri ve güncel transfer gelişmeleri, transfer ile ilgili tüm video, transfer fotoğrafları ve transfer haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Fenerbahçeli eski milli futbolcu ve yorumcu Abdülkerim Durmaz, sarı lacivertli ekibin asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın iç transfere dair söylediklerini aktardı. Durmaz,...

Spor

Fenerbahçe'nin İngiliz sağ bek Kieran Trippier'i ocak ayında kadrosuna katacağı ileri sürüldü.

Spor

Antalyaspor’da yaz transfer sezonunda 3 kez açılan transfer tahtası bir kez daha kapandı. Akdeniz ekibine transfer engeli getiren isim Türkiye'den...

Spor

Futbolda 1. transfer ve tescil dönemi sona erdi. Kulüpler, 13 Ocak 2025'e kadar transfer yapamayacak.

Spor

Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

Gündem

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "15 belediye başkanı noktasında katılımlar olacak. 2 milletvekili katılacak. Yeni katılımlar olabilir" dedi.

Spor

Siyah beyazlı takımda Başkan Hasan Arat, Emirhan Topçu transferinin nihayete erdiğini belirterek kısa süre içerisinde lisansının çıkarılacağını açıkladı.

Spor

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile yollarını ayıran Luis Nani, Portekiz'in Estrela Amadora takımıyla sözleşme imzaladı.

Spor

Fenerbahçe, La Liga ekibi Sevilla'nın yıldız forveti Youssef En-Nesyri'yi, 19 milyon 500 bin euro karşılığında transfer ettiğini açıkladı.

Spor

Galatasaray Çağdaş Faktoring Kadın Basketbol Takımı, ABD asıllı Azerbaycanlı forvet Brianna Fraser'ı 1 yıllığına kadrosuna kattı.

Spor

Basketbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Fenerbahçe Beko, yıldız guard Wade Baldwin IV ile 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Spor

Dünyanın en yaşlı profesyonel futbolcusu olan 57 yaşındaki Japonyalı Kazuyoshi Miura, 4. Lig ekiplerinden Atletico Suzuka'ya kiralandı.