Trabzonspor Haberleri

Trabzonspor haberleri ve güncel Trabzonspor gelişmeleri, Trabzonspor ile ilgili tüm video, Trabzonspor fotoğrafları ve Trabzonspor haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, kalesinde devleşen milli kaleci Uğurcan Çakır için sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Spor

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş arasında Papara Park'ta oynanan derbi, 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

Spor

Süper Lig'in 5. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Beşiktaş derbisinin VAR hakemi Özgür Yankaya oldu.

Spor

Süper Lig'de yeniden şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Spor

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geleceği haftanın en önemli mücadelesinde, Ali Şansalan düdük çalacak.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan dev maçın biletleri satışa çıktı.

Spor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bordo mavili takımda göreve başlamasının ardından tesislerde ve takım içindeki yeni kurallarıyla dikkat çekti.

Spor

Trabzonspor, Şenol Güneş ile yeniden anlaştı ve tecrübeli teknik direktörün, bordo-mavili ekibin başına geçtiği açıklandı.

Spor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'ın 72 yaşındaki teknik direktör Şenol Güneş ile bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Spor

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında İsviçre’nin St. Gallen takımına 5-4 yenilerek Konferans Ligi’ne veda etti.

Spor

Süper Lig ekibi Trabzonspor, 23 yaşındaki Avusturyalı oyuncu Muhammed Cham'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Spor

Süper Lig ekibi Trabzonspor'da Rayyan Baniya'nın, Palermo'ya kiralandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) duyurdu.