TL Haberleri

TL haberleri ve güncel TL gelişmeleri, TL ile ilgili tüm video, TL fotoğrafları ve TL haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Reuters anketine göre, Türk Lirası'nın yıl sonunda dolar karşısında yüzde 5 değer kaybetmesi öngörülüyor.

Ekonomi

Denizlerde av yasağının 1 Eylül itibariyle sona ermesinin ardından balık tezgâhlarında palamut bolluğundan sonra hamsi de kendini göstermeye başladı.

Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Yanlış pozisyon almamak için sadece TL’ye değil, uluslararası piyasalara da odaklanın." dedi.

Ekonomi

Her gün yeni bir dalgalanma yaşayan döviz kurundaki gidişatla ilgili dünyaca ünlü 7 banka, yıl sonu Dolar tahminini açıkladı.

Ekonomi

31 Mart seçimlerinden yatay seyreden Dolar'ın seyri bozuldu. 32.6 TL seviyelerine düşen Dolar'daki tırmanış, bu sabah yeniden başladı.

Ekonomi

TBB Başkanı Alpaslan Çakar, "TL artık cazip. Neden cazip? Çünkü kurun artık gelecek dönemde TL’den daha iyi getiri sağlamayacağına dair...

Ekonomi

ABD'li banka Wells Fargo'nun Türk Lirası'nın dolar karşısında değer kazanacağı analizine yanıt veren Prof. Dr. Özgür Demirtaş, "Allah akıl fikir...

Ekonomi

Döviz kurunda dolar, kademeli yükselişine devam ederek 30.12 seviyesine ulaşarak rekor tazelerken, Euro ise 32,74 seviyesinden alıcı buluyor.

Ekonomi

Dolar/TL bu sabah 08.45'te 29.97 seviyesinde işlem görerek rekor tazelerken, TL, Eylül başından bu yana devam eden günlük sınırlı değer...

Ekonomi

Euro güne, dün öğle saatlerinde test ettiği 32 lira seviyesinde başladı ve 32 TL'nin hemen üzerinde işlem görüyor.

Ekonomi

İstanbul serbest piyasada dolar 28,9960 liradan, euro 31,2270 liradan güne başladı.

Ekonomi

Dolar/TL kuru 28,9 liradan işlem görürken, euro güne 31,3 seviyesinde işlem görerek başladı.