Terörle mücadele Haberleri

terörle mücadele haberleri ve güncel terörle mücadele gelişmeleri, terörle mücadele ile ilgili tüm video, terörle mücadele fotoğrafları ve terörle mücadele haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Metina, Zap, Gara, Hakurk, Kandil ve Asos bölgelerine gerçekleştirilen hava harekatıyla, 20 terör hedefinin vurulduğunu açıkladı.

Gündem

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde tespit edilen terör örgütü PKK mensubu 6 terörist, kahraman askerlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonlarda, 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Gündem

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce etkisiz hale getirildi

Gündem

Hakurk ve Zeytin Dalı bölgelerinde tespit edilen 8 PKK'lı terörist, etkisiz hale getirildi. MSB, konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı.

Gündem

Terör örgütü PKK'nın sözde Zap Eyalet sorumlusu, 'Alan' kod adlı terörist Ender Budancer, Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit harekâtı bölgesinde öldürüldü.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 4 PKK/YPG'li teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

Gündem

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 12 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) üst düzey bir yetkili, son dönemde Pençe-Kilit bölgesinde etkisiz hale getirilen terörist sayısının artması ile ilgili...

Gündem

Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Gara bölgelerinde tespit edilen teröristlere yönelik operasyonlarda, 8 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye’nin kuzeyi dahil düzenlenen terör operasyonlarında, son bir haftada 67 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

Gündem

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bulunan 6 mağarada, PKK'lı teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.