Terörle mücadele Haberleri

terörle mücadele haberleri ve güncel terörle mücadele gelişmeleri, terörle mücadele ile ilgili tüm video, terörle mücadele fotoğrafları ve terörle mücadele haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Gündem

İstanbul'da DHKP/C, DAEŞ, PKK, TKİP gibi terör örgütleriyle bağlantısı olan şüphelilere düzenlenen operasyonda, 4 kişi gözaltına alındı.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Zap bölgesinde son dönemde terör örgütü PKK'ya ait tek seferdeki en yüksek sayıda silahın ele geçirildiğini duyurdu.

Gündem

MİT ve Emniyet'in ortak operasyonunda, IŞİD'li Micbel El-Şuveyhi, Mohammed Hilaf Ibrahim Ibrahım ile Abdullah El Cumeyli İyheb Elani ve irtibatlı...

Gündem

MSB Basın ve Halkla İlişkiler birimi, Irak'ın kuzeyinde 12 askerimizin şehit düştüğü hain saldırının detaylarını açıkladı.

Gündem

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde icra edilen 71 hava harekatında, toplam 59 PKK'lı teröristin etkisiz hale...

Gündem

Terör örgütü PKK’nın Irak/Hakurk ve Metina’da askerlerimize karşı gerçekleştirdiği saldırının intikamı alındı. MİT, 50'ye yakın PKK hedefini imha etti.

Gündem

MHP Lideri Bahçeli, terörle mücadele mesajı vererek, 'Bu şerefsizlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes ve mukadder bir görevdir.' dedi.

Gündem

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 6 askerimizin kimliğini açıkladı.

Gündem

Terör örgütü DEAŞ'ın içerisinde faaliyet yürüttükleri belirlenen 12 kişi, İstanbul'da düzenlenen operasyonlar gözaltına alındı.

Gündem

PKK'nın sözde özel harp yapılanma sorumlusu Engin Babayiğit, MİT tarafından film senaryolarını aratmayacak bir operasyonla yakalandı.

Gündem

Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesine düzenlenen hava harekatıyla, 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.