Skandal Haberleri

skandal haberleri ve güncel skandal gelişmeleri, skandal ile ilgili tüm video, skandal fotoğrafları ve skandal haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

İngiltere Kralı Charles'ın, İngiltere'nin kuzeybatısında yaşayan binlerce insanın ölümünden kazanç sağladığını ve bu insanların varlıklarını kendi servetine kattığı ortaya çıktı.

Gündem

İsmailağa cemaatinin ölen lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu, Türkiye'yi karıştırmak için skandal ifadeler kullandı.

Gündem

Konya'nın Bozkır ilçesinde bulunan Mustafa Suna Öz Kız KYK yurdunda bir öğrencinin kafasına fayans düştü. Yaralanan öğrenci tedavi altına alındı.

Gündem

Bursa'da AK Partili Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin 24 Kasım Öğretmenler günü için bastırdığı skandal afiş, vatandaşlardan gelen yoğun tepkiler sonucu kaldırıldı.

Gündem

Afyonkarahisar’da bir ortaokul müdürü, gurbetçi vatandaşlar tarafından bağışlanan bilgisayarlardan 8 tanesini satarak parayı kumara yatırdı.

Gündem

Yıllardır yandaş medyada maaşlı yazarlık yapan HEDEP vekili Cengiz Çandar, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'nin 'terör örgütü olmadığını' söyledi.

Gündem

Sevan Nişanyan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk hakkında skandal ifadeler kullandı. Nişanyan, Atatürk'ün kız çocuklarını evlat edinmesiyle ilgili haddini aşan...

Gündem

KYK yurtlarında öğrencilerin yaşadığı mağduriyetler bitmiyor. Bolu Sosyal Bilimler Lisesi’nin KYK yurdunda kalan bir öğrencinin yemeğinden arı çıktı.

Eğitim

Laik eğitime karşı harekete geçildi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı yeni karara göre artık derslerde Türk alimleri yerine İslam alimleri anlatılacak.

Gündem

İYİ Parti Grup toplantısına Atatürk tişörtü giyerek misafir olarak gelen bir vatandaş, sakıncalı bulunarak Meclis’e alınmadı. Vatandaş o anları video...

Gündem

İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan bir lisede öğretmenlik yapan kişi, öğrencisini kitapla dövdü. Acımasız öğretmen, öğrencisinin haykırışlarına aldırmadı.

Gündem

İzmir’de KYK yurdunda kalan kız öğrenci, tacize uğrayan bir arkadaşına güvenlik görevlisinin “Bu saatte gelirsen tacize uğraman normal” dediğini aktardı.