Polis Haberleri

polis haberleri ve güncel polis gelişmeleri, polis ile ilgili tüm video, polis fotoğrafları ve polis haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun aracıyla çarparak öldürdüğü motokurye Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer, savcı ile polislerden şikayetçi oldu.

Yerel

Şanlıurfa'da hakkında arama kararı olan şüpheli Ramazan Öztürk, polis uygulamasına yakalanmamak için tabancayla bir otomobili gasbedip kaçtı.

Gündem

Okuldan mezun olan yeni polislerimize hitap eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Sokaklarımızda, şehirlerimizde her türlü suç ve suçluyla amansız şekilde...

Yerel

Diyarbakır Adliyesi'nde husumetli iki grup arasında çıkan kavgada fırlatılan damacana, kadın polis memurunun burnunu kırdı.

Yerel

Yeşil Esenyurt Spor Kulübü ile Kafkas Kartalları Spor Kulübü arasında oynanan U-14 Amatör Lig maçında çıkan olayları, polis havaya ateş...

Yerel

Gaziantep'te 5 ayrı dosyadan aranan İbrahim Budamcı’nın saklandığı adrese düzenlenen operasyonda Budamcı, etek giymiş halde yakalandı.

Gündem

Samsun’da kaçakçıların kabusu polise iftira attılar. Rüşvet suçlaması yüzünden meslekten atılan polis, sokaklarda seyyar satıcılık yaparak geçimini sağladı.

Yerel

Mardin’in Midyat ilçesinde silahla vurulmuş halde bulunan ve hastanede ölen Gülcan Yeşilmen'in polis sevgilisi gözaltına alındı.

Gündem

İstanbul'da hafriyat kamyonlarının eksik evraklarına rağmen geçişlerine izin verdikleri tespit edilenlere yönelik operasyonda, 46 polis memuru gözaltına alındı.

Yerel

Şanlıurfa'da tartıştığı kadını "Sizin derinizi yüzeceğim" diyerek tehdit eden polis hakkında soruşturma başlatıldı.

Yerel

Diyarbakır’da dur ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü A.E.A. (16), takip sırasında motosikletli Yunus ekibine çarptı. Kazada 2 polis memuru yaralanırken, otomobilden...

Gündem

İstanbul'da göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında 6 kamu personelinin de bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı.