Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

INTERPOL ve Europol tarafından kırmızı bültenle aranan terör örgütü IŞİD üyesi Irak uyruklu 2 kişi, Kırşehir'de yakalandı.

Gündem

Bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin, sözde Ayn El Arab sorumlularından 'Karker Andok' kod adlı Mutlu Kacar, MİT tarafından etkisiz hale getirildi.

Gündem

Yasa dışı bahisle elde edilen gelirin aklanmasına yönelik İzmir merkezli 10 ilde operasyon düzenlendi. Gözaltına alınanlar arasında futbolcular da var.

Dünya

Lübnan'ın güneyindeki Beyt Yahun'da bir eve düzenlenen baskında aralarında 2 Hizbullah milletvekilinin oğlu ve yeğeninin de bulunduğu 6 kişi öldürüldü.

Yerel

İstanbul'dan Samsun'a yüklü miktarda uyuşturucu getirecekleri belirlenen şüpheliler, düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla yakalandı.

Yerel

Şanlıurfa'da telefonla aradıkları kişileri, kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp, dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 12 şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gündem

İçişleri Bakanı Yerlikaya tarafından çökertildiği açıklanan ‘Yolyemezler’ suç örgütünün lideri dolap kapakları içerisindeki bir gizli bölmede yakalandı.

Gündem

İstanbul'da sosyal medya üzerinden IŞİD silahlı terör örgütü üyelerinin ailelerine yardım toplayarak finans sağlayanlara yönelik operasyonda 8 şüpheli yakalandı.

Gündem

İstanbul'da balkon ve pencerelerden tırmanarak girdikleri lüks evlerden hırsızlık yapan 16 kişilik çete, polis tarafından düzenlenen operasyonla çökertildi.

Gündem

İstanbul'da göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında 6 kamu personelinin de bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı.

Yerel

Tokat’ın Erbaa ilçesinde tefecilik yaptıkları belirlenen şüphelilere düzenlenen operasyonda, 5 kişi gözaltına alındı.

Gündem

İtalya ve Arnavutluk’ta kırmız bültenle aranan Kompiano Bello isimli uyuşturucu karteli, bu sabah düzenlenen 'Kartel Operasyonu'yla yakalandı.