Meteoroloji Haberleri

meteoroloji haberleri ve güncel meteoroloji gelişmeleri, meteoroloji ile ilgili tüm video, meteoroloji fotoğrafları ve meteoroloji haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Meteoroloji’nin yaptığı son açıklamaya göre Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlara uyarı yapıldı.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yaptığı son değerlendirmelere göre, bugün hava sıcaklıkları 6 ilde 40 derecenin üzerine çıkacak.

Gündem

Meteoroloji'nin paylaştığı 21 Haziran hava durumu raporuna göre, yurdun belirli kesimlerinde şiddetli rüzgar ve sağanak yağış bekleniyor.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), bugün Türkiye'nin kuzeydoğu kesimlerinde bulunan 5 ilde gök gürültülü sağanak yağış beklediğini açıkladı.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün yurt genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3-6 derece üzerinde seyredeceğini bildirdi.

Yerel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), akşam saatlerine kadar Ankara'da yerel gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirdi.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yaptığı son değerlendirmelere göre, dört ilde sağanak ve gök gürülülü sağanak yağış bekleniyor.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmelere göre, bugün Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Akdeniz’in Toroslar kesimi ile 12 ilde yerel olmak...

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8 Haziran Perşembe gününe ilişkin hava durumu raporuna göre, 18 il için sarı kodlu uyarı verildi.

Yaşam

Meteoroloji, bugün öğle saatlerinden sonra 20 il için kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış...

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 2 Şubat hava durumu raporunda Marmara'nın kuzeyi, Batı Karadeniz kıyıları ile Samsun çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği belirtildi.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM), 1 Şubat raporuna göre, Kocaeli, Yalova ve Samsun çevrelerinde yağmur ve sağanak yağışların olması bekleniyor