Merkez bankası Haberleri

merkez bankası haberleri ve güncel merkez bankası gelişmeleri, merkez bankası ile ilgili tüm video, merkez bankası fotoğrafları ve merkez bankası haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Merkez Bankası, Temmuz ayında cari işlemler hesabının 566 milyon dolar fazla verdiğini açıkladı.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın döviz ve altın hesaplarının Türk lirasına çevrilmesine yönelik tebliğlerde yaptığı değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ekonomi

Merkez Bankası'nın yılın son enflasyon raporunun yayım tarihi, Fatih Karahan'ın yurt dışı programı nedeniyle 31 Ekim'den 8 Kasım'a ertelendi.

Ekonomi

Merkez Bankası'nın faizi sabit tutmasının ardından Dolar/TL, 33,82 ile zirve seviyesinde işlem gördü. Euro/TL ise 37,23 seviyesinin üzerinde alıcı buldu.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Ağustos ayı faiz kararını açıkladı. Karar neticesinde Merkez Bankası politika faizi yüzde 50'de kaldı.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, kredi kartı kullanımında iki yeni düzenleme getirerek nakit avans kullanımını sınırladı.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, 69 kişilik sektör temsilcileri ile gerçekleştirilen Ağustos ayı Piyasa Katılımcıları Anketi'ni yayınladı.

Ekonomi

Merkez Bankası'nın yayınladığı Konut Fiyat Endeksi'ne göre, konut fiyatları Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde...

Ekonomi

Merkez Bankası, konut fiyatlarını hesaplamada revizyon yapıladığını açıkladı.

Ekonomi

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın, yılın sonuna doğru faiz indirimine gitmek zorunda kalacağını söyledi.