Manisa Haberleri

Manisa haberleri ve güncel Manisa gelişmeleri, Manisa ile ilgili tüm video, Manisa fotoğrafları ve Manisa haberleri Polemik Haber sitemizde


Genel

Manisa'da tartıştığı eşi Tülin Turantekin (58) ile kayınbiraderi Bülent Eslik'i (55) tabanca ile öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden Alaattin...

Yerel

Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki bir restoranın önünde tartıştığı komşusunu bıçaklayarak öldüren Furkan Tokgöz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yerel

Manisa'nın Salihli ilçesinde, iş makinası ile kazı yaparak define arayan 6 kişi, jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Yerel

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde seramik fabrikası işçilerini taşıyan servis minibüsü, önünde giden TIR'a çarptı. 1’i ağır 12 kişi yaralandı.

Yerel

Manisa'nın Salihli ilçesinde 48 yaşındaki kadın ile 18 yaşındaki kızı, oturdukları apartmanın asansöründe ölü halde bulundu.

Yerel

Manisa'da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan hafif ticari araç Gediz Nehri'ne uçtu. Kazada sürücü ile yanındaki annesi ve arkadaşı...

Yerel

Manisa'da çalıştığı çiftlikte bakımını yaptığı ineklerin saldırısına uğrayan Fırat Öney (46), ağır yaralandı; o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Gündem

Manisa, İzmir ve Antalya'da rüşvet karşılığı sahte raporlarla malulen emekli olmak isteyen kişilerin tahlil ve röntgenlerinde usulsüzlük yapan çete çökertildi.

Yerel

Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki İshakçelebi Mahallesinde meydana gelen heyelanda duvarları çatlayan 5 ev tahliye edilirken, halk panik içinde bekliyor.