Mahkeme Haberleri

mahkeme haberleri ve güncel mahkeme gelişmeleri, mahkeme ile ilgili tüm video, mahkeme fotoğrafları ve mahkeme haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklarda mahkeme sürecine geçmeden önce ilk olarak bir arabulucuya başvma mecburiyeti getirildi.

Gündem

Türkiye’nin vergi rekortmenleri arasında 18. Sırada bulunan Özçınar Elektrik ve Madencilik Şirketinin patronları Selahattin ve Mehmet Çınar hakkında, ‘Resmi ve...

Yerel

Sivas'ta Mesut Özer'i tabancayla sırtından yaraladıktan sonra darbeden ve 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklu yargılanan şahıslar, serbest bırakıldı.

Gündem

Kamuoyunda Fatih Terim Fonu olarak bilinen vurgun sonrası tutuklanan bankacı Seçil Erzan'ın tutukluluğunun değerlendirildiği inceleme, karara bağlandı.

Gündem

“Kişisel verileri ele geçirme veya yayma” ve “nitelikli yağmaya teşebbüs” suçlamasıyla tutuklanan Can Tanrıyar, tahliye edildi.

Gündem

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde 15 yaşındaki Elif Çakal'ın ölümüne ilişkin davada yargılanan dört sanık hakkında, karar verildi.

Gündem

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya hakaret ettiği iddiasıyla hakkında açılan davada yargılanan İBB Başkanı İmamoğlu, beraat etti.

Gündem

Çocuk istismarcısını suçlu gösterdiği iddiasıyla yargılanan gazeteci Cihan Güner'in suçladığı kişi, 3 farklı suçtan 65,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Yerel

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde amcasının dini nikahlı eşini boğup ormana gömen Ömer Bir'in yargılandığı davada, mahkeme kararını verdi.

Gündem

FETÖ'cü eski polislerin, terör örgütü DHKP/C'ye sızdırdığı elemanlarca kaos eylemleri gerçekleştirmeyi hedefledikleri iddiasıyla 15 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.

Gündem

Yargıtay, Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Adalet Yürüyüşü' sırasında saldırı girişimine ilişkin görülen davada 19 sanıkla ilgili verilen kararı bozdu.

Yerel

Aksaray’da tüfekle husumetlisi Kaan Karacaoğlu’nu tüfekle öldüren, Onur Kandemir'i de yaralayan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.