Kaza Haberleri

kaza haberleri ve güncel kaza gelişmeleri, kaza ile ilgili tüm video, kaza fotoğrafları ve kaza haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Ankara'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin yol kenarındaki direğe çarptıç Kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

Yerel

Siirt'te çevik kuvvet ekiplerini taşıyan otobüs, sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarptı. Araçtaki polisler kazayı yara almadan atlattı.

Yerel

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde karşıdan karşıya geçerken tanker çarpan 4 çocuk annesi Jale Yörük, olay yerinde hayatını kaybetti.

Yerel

Ünye Fen Lisesi'nde görev yapan müzik öğretmeni Mustafa Boduç, hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Yerel

Antalya'da otel personelini taşıyan servisin üzerine ağaç devrilmesi sonucu 1'i ağır 7 otel çalışanı yaralandı.

Yerel

Edirne'de hurda malzeme toplamak için metruk bir eve giren dayı-yeğen, evin çökmesi sonucu enkaz altında kaldı. Kazada dayı Celal Dağlı...

Yerel

Aksaray'da takla atarak kaza yapan ailenin köpeği, araçta sıkışan anne ve oğlunun çıkarılması sırasında yanından ayrılmadı.

Yerel

Denizli'de tur otobüsü, tali yoldan kontrolsüz çıktığı öne sürülen otomobille çarpıştı. Kazada 27'si Taylandlı olmak üzere 29 kişi yaralandı.

Yerel

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde Özal Bulvarı Karacaören Alt Geçidi'nde 14 aracın karıştığı zincirleme kazada, 7 kişi yaralandı.

Yerel

Eskişehir'de 2 TIR'ın köprü bariyerlerini aşıp, bağlantı yoluna düştüğü kazada 2 şoför ağır yaralandı.

Yerel

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir kamyonet karşı şeride geçerek başka bir kamyonetle çarpıştı. Kazada 3'ü...

Gündem

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya ve 2 kişi daha yaralandı.