Kaza Haberleri

kaza haberleri ve güncel kaza gelişmeleri, kaza ile ilgili tüm video, kaza fotoğrafları ve kaza haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı Özlem Genç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Yerel

Mardin'in Midyat ilçesinde Süryani cemaatine ait Mor Gabriel Manastırı'nda rahibe Hazme Can, merdivenden düşerek hayatını kaybetti.

Yerel

İstanbul Karaköy’de, Kabataş-Bağcılar tramvay hattına giren kamyonete tramvay çarptı.

Gündem

İstanbul Esenyurt'ta, D-100 Karayolu'nda İETT otobüsü, refüjdeki direğe çarptı. Kazada, 1'i çocuk 5 yolcu yaralandı.

Yerel

İstanbul Küçükçekmece'de, kontrolden çıkan otomobil, önce aydınlatma direğine daha sonra aynı yönde giden panelvana çarptı.

Yerel

Almanya'dan Antalya'ya tatile gelen Günaydın Balcı, kullandığı ATV'nin 15 metreden yuvarlanması sonucu yaşamını yitirdi.

Yerel

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, makarna ve mısır yüklü 2 TIR'ın çarpıştığı kazada, Halil Akay ile Faruk Alkan, hayatını kaybetti.

Gündem

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Kars'ta meydana gelen kazanın sorumlusu olarak Ulaştırma Bakanlığı'nı işaret etti ve istifa etmesini belirtti.

Yerel

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde iş yerinin kepenklerine çarpan otomobilde bulunanlardan 2’si ağır, 3 kişi yaralandı.

Yerel

Kocaeli Derince'de duraktan yolcu alan belediye otobüsüne, arkadan gelen özel halk otobüsü çarptı. Kazada 6 yolcu yaralandı.

Yerel

Bingöl'ün Karlıova ilçesi Kalencik köyünde takla atan cipin sürücüsü Ahmet Koçak, yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Yerel

Denizli’nin Çivril ilçesinde, otomobille çarpışarak yaşamını yitiren tarih öğretmeni Süleyman Çabuk'un, kaza yaptığı motosikleti 12 gün önce aldığı ortaya çıktı.