Kavga Haberleri

kavga haberleri ve güncel kavga gelişmeleri, kavga ile ilgili tüm video, kavga fotoğrafları ve kavga haberleri Polemik Haber sitemizde


Magazin

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, İstanbul Maslak'ta ziyaret ettiği bir mekanda yan masadaki erkeklerle sert bir tartışmaya girdi.

Magazin

AK Partili Alpay Özalan'ın, TİP Milletvekili Ahmet Şık'a saldırması sonrası, ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Gündem

CHP Lideri Özgür Özel, "Meclis İdare Amiri’nin milletvekiline yumruk attığı, kadına şiddet uyguladığı olacak iş değil" diye konuştu.

Spor

İngiltere'den West Bromwich Albion ile İspanya'dan Mallorca'nın arasında oynanan hazırlık maçında 2 futbolcu, yumruk yumruğa birbirine girdi.

Gündem

Elazığ’da AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Turan, Keban İlçe Başkanı Turgay Toprak’ın iki çocuğunun da aralarında bulunduğu 7...

Gündem

Süleymancıların yurt binalarını yıktıran AK Partili Güngören Belediyesi, cemaatin arsasını yeşil alana dönüştürüp bina yapılmasını engelledi.

Yerel

Karabük'te müşterilerin silahlı kavgası kanlı bitti. Çıkan kavgada meyhanede garson olarak çalışan Yaşar Koçak yaşamını yitirdi.

Gündem

AK Partili Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerefoğulları’nın, AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’ya saldırdığı öne sürüldü.

Gündem

İstanbul Ataşehir'de, aralarında husumet olan iki grup arasında tartışma sonrası çıkan silahlı kavgada, baba ve kızı vuruldu.

Yerel

Şanlıurfa'da bazı şahıslar, yol ortasında durdurdukları otomobilden inenlerle tekme- tokat kavga etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.