İzmir Haberleri

İzmir haberleri ve güncel İzmir gelişmeleri, İzmir ile ilgili tüm video, İzmir fotoğrafları ve İzmir haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

İzmir'de, yeni yıl kutlamaları kapsamında yapılan denetimlerde otomobil sürücüsü Ferhat Y.'nin 1.29 promil alkollü belirlendi. 6 bin 735 TL ceza...

Yerel

İzmir'de düzenlenen operasyonda ele geçirilen Roma İmparatorluğu dönemine ait heykel, koruma altına alındı.

Gündem

İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, partisinin il teşkilatı ile köprüleri attı.

Yerel

İzmir'de, polisin yılbaşı öncesi uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonlarda gözaltına alınan 87 şüphelinin 34'ü tutuklandı.

Yerel

İzmir'de yılbaşı öncesi Kaçakçılık Şubesi ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 3,7 ton taklit etiketli etil alkol ile gümrük kaçağı çok sayıda...

Yerel

İzmir'de sağlık kontrolüne götürülürken kaçmaya çalışan ve kendisini yakalayan polis memuru tarafından vurulan hükümlü, hayatını kaybetti.

Gündem

İzmir'de Filistin'e destek için düzenlenen basın açıklamasına emniyet güçleri müdahale etti. Çıkan arbedede 21 gösterici gözaltına alındı.

Yerel

İzmir’in Bornova ilçesinde otomobille çarpışıp ağır yaralanan motokurye Zeynep Demir, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Yerel

İzmir'in 4 farklı ilçesinde düzenlenen operasyonlarda 173 kaçak göçmen yakalandı, 15 organizatör tutuklandı.

Yerel

İzmir merkezli 3 ilde yürütülen iki ayrı soruşturma kapsamında düzenlenen 'naylon fatura' operasyonlarında, 21 şüpheli gözaltına alındı.

Yerel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sarı kodla uyardığı İzmir'de etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle İzmir Körfezi'nin suları, kahverengiye büründü.

Gündem

İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden istifa ederek İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Buğra Gökce, İzmir için hedeflerini anlattı.