İzmir Haberleri

İzmir haberleri ve güncel İzmir gelişmeleri, İzmir ile ilgili tüm video, İzmir fotoğrafları ve İzmir haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İzmir'de dün gün boyu devam eden yağmur, gece geç saatlerde etkisini artırdı. Fırtınanın da başlamasıyla Karşıyaka ilçesinde Mavişehir Mahallesi ile...

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul, Ankara ve İzmir de dahil olmak üzere 64 kent için, şiddetli yağış, kar ve fırtına...

Yaşam

İzmir'de, önümüzdeki günlerde şiddetli rüzgarların beklenmesi nedeniyle, olumsuz hava şartlarına karşı dikkatli olunması gerektiği bildirildi.

Gündem

İzmir’in Torbalı ilçesinde kurulan halk pazarında sokak röportajı yapmak isteyen muhabir, soru sorup yanıt alacak Türk vatandaşı bulamadı.

Gündem

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kendisine sorulan 'aday mısınız?' sorusuna, "Net olarak aday adayıyım" yanıtını verdi.

Yerel

İzmir'in Konak ilçesi Cumhuriyet Bulvarı’nda bir şahıs, İsrail'i protesto etmek amacıyla eline Türk bayrağı alarak başına tabanca dayadı.

Gündem

Paris'in Charles De Gaulle Havalimanı'ndan İzmir'e gitmek üzere hareket eden SunExpress'e ait XQ917 sefer sayılı uçak, içinde pilot dahil unutulan...

Gündem

ORC Araştırma'nın İzmir ve Adana’da yaptığı yerel seçim anketinin sonuçlarına göre, yerel seçimlerde hangi adayların kazanacağı belli oldu.

Gündem

İzmir’in Bornova ilçesinde seyir halindeki metro, sanayi durağında raydan çıkarak duvara çarptı. Bölgeye çok sayıda ekibin sevk edildiği öğrenildi.

Yerel

İzmir'in Urla ilçesinde ışıklı kavşakta beklerken hızla gelen hafif ticari aracın çarpması sonucu savrulan motosikletin sürücüsü Murat Arslan (18) yaralandı,...

Yerel

İzmir'de yasadışı bahis oynatan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alınırken 2 tutuklama yapıldı.

Yerel

İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında kaçak göçmenleri taşıyan botun fırtına nedeniyle alabora olması sonucunda 4 kaçak göçmen boğularak öldü.