İzmir Haberleri

İzmir haberleri ve güncel İzmir gelişmeleri, İzmir ile ilgili tüm video, İzmir fotoğrafları ve İzmir haberleri Polemik Haber sitemizde


Çevre

Meteoroloji'den, yarın sabah saatlerinden itibaren İzmir için kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı, olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması...

Gündem

İYİ Parti'de gerçekleşen üst üste istifaların ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, Erdem'in ardından sosyal medya hesabından dikkat...

Yaşam

Meteoroloji'den, bu gece saatlerinden itibaren İzmir için kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı.

Yerel

İzmir'in Buca ilçesinde 13 yaşındaki futbolcu Eymen Yada'yı tabancayla öldüren 12 yaşındaki arkadaşı, jandarma tarafından yakalandı.

Gündem

İzmir’de DHKP/C silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdikleri belirlenen 17 şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Gündem

İzmir'in Tire ilçesinde, cadde üzerinde M.P. ile yaşadığı bir tartışma sonucu bıçaklanan 27 yaşındaki petshop işletmecisi Melih Duman, hastaneye kaldırıldı...

Gündem

Manisa, İzmir ve Antalya'da rüşvet karşılığı sahte raporlarla malulen emekli olmak isteyen kişilerin tahlil ve röntgenlerinde usulsüzlük yapan çete çökertildi.

Gündem

13 Kasım'a kadar sürecek İzmir Uluslararası Akdeniz Sinemaları Buluşması'nda 18 Akdeniz ülkesinden 34 film gösterilecek.

Gündem

Japon Mühendis Joshinori Moriwaki, ‘Depreme hazır mıyız Türkiye?’ panelinde İzmir’de 6,5 büyüklüğünde deprem beklendiğini söyledi.

Yerel

Muğla, Çanakkale ve İzmir'de çıkan orman yangınları nedeniyle, yangınların çıktığı bölgelere çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Gündem

İzmir’de KYK yurdunda kalan kız öğrenci, tacize uğrayan bir arkadaşına güvenlik görevlisinin “Bu saatte gelirsen tacize uğraman normal” dediğini aktardı.

Yerel

İzmir'in Seferihisar Adliyesi'nde kendisinden boşanmak için dava açmaya gelen eşini bıçaklayarak öldüren Alaattin Keçkin tutuklandı.