İzmir Haberleri

İzmir haberleri ve güncel İzmir gelişmeleri, İzmir ile ilgili tüm video, İzmir fotoğrafları ve İzmir haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında batan ve 4 kişinin hayatını kaybettiği balıkçı teknesinde kaybolan Gökhan Çakır'ın cesedi bulundu.

Gündem

İzmir'de FETÖ/PDY’ye yönelik soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonlarda, 23 şüpheli yakalandı.

Zlider

İzmir'in tarihi çarşısı Kemeraltı'da, bir hediyelik eşya dükkanında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.

Ekonomi

İzmir Ticaret Odası (İZTO) üyesi fırınlarda 200 gram ekmeğin 220 grama, 7 lira olan fiyatının da 9 liraya çıkarılmasına karar...

Yerel

İzmir'in Bornova ilçesinde, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Polis ekipleri tarafından...

Gündem

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, yerel seçimler öncesi CHP'de yaşanan aday krizi ile ilgili açıklama yaptı. Özkan, "İzmir milletvekili olarak...

Gündem

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Cemil Tugay'ın belirlenmesinin ardından, mevcut başkan Tunç Soyer'den ilk açıklama geldi.

Gündem

Yerel seçimlerde CHP'nin İzmir adayı olarak açıklanan Cemil Tugay kararın ardından ilk kez açıklamada bulundu.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Cemil Tugay'ı aday gösterme kararıyla ilgili "Birçok dengeyi gözettik" dedi.

Gündem

CHP'nin Çeşme Belediye Başkan Adayı olarak, ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli uygun görüldü. 

Gündem

31 Mart seçimleri için aday belirleme çalışmalarını sürdüren CHP'de, İzmir'in Buca ilçesinin Belediye Başkan Adayı belli oldu.

Gündem

Aday belirleme çalışmalarını sürdüren CHP'de, İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Belediye Başkan Adayı, Yıldız Ünsal olarak belirlendi.