Iyi parti Haberleri

iyi parti haberleri ve güncel iyi parti gelişmeleri, iyi parti ile ilgili tüm video, iyi parti fotoğrafları ve iyi parti haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Ahmet Zeki Üçok görevden alındı.

Gündem

Yerel seçim kararının ardından İYİ Partili İBB Belediye Meclis üyeleri partilerinden istifa etti. Ekrem İmamoğlu istifalara ilişkin "Konuşmam" dedi.

Gündem

İYİ Parti, İbrahim Özkan'ı yeniden başkanvekili seçen İBB Meclis üyelerini partiden kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti.

Gündem

İBB İYİ Parti Grup Başkanvekiliği görevinden istifa eden İbrahim Özkan, grup başkanvekili oylamasında yeniden başkan seçildi.

Gündem

Yerel seçimlerde CHP ile işbirliği yapılmasını savunan İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, görevinden istifa etti.

Gündem

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Salim Ensarioğlu, vatana ihanet suçundan idam edilen Şeyh Said ve Seyid Rıza'yı övdüğü için, disipline sevk...

Gündem

İYİ Parti’den istifa eden Ankara Milletvekili Adnan Beker, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı’na yaptığı açıklamada “14 Mayıs’ta oy kullanmadım, 28...

Gündem

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partisinin seçimlere tek başına girme kararıyla ilgili Ankara Büyükşehir özelinde bir tartışmanın olmadığını söyledi.

Gündem

İYİ Parti’nin 31 Mart seçimlerinde CHP ile işbirliğini reddetmesinin ardından, teşkilatlara CHP ile “el altından görüşme” yapılmaması için yazı gönderildi.

Gündem

Aksaray'da esnaf ziyaretlerine katılan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, seçimlerde iş birliği için İYİ Parti'den gelecek cevabı beklediklerini açıkladı.

Gündem

Trabzon’da Teşkilat Buluşması’nda konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Kendi başımıza seçime gitmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Gündem

İYİ Parti'den ihraç edilmesinin ardından konuşan Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, "Hani ben banka hesaplarını inceletmiştim, neden beni bundan ihraca sevk...