Istifa Haberleri

istifa haberleri ve güncel istifa gelişmeleri, istifa ile ilgili tüm video, istifa fotoğrafları ve istifa haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Yerel seçime kendi adayları ile tek girme kararının ardından istifalarla çalkalanan İYİ Parti'de, Genel Başkan Akşener'den açıklama geldi.

Gündem

Art arda gelen istifalarla sarsılan İYİ Parti'de, Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Partimize yönelik planlı bir saldırının olduğunu ifade etmek istiyorum."...

Gündem

İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cem Koçtürk, istifasını duyurdu. Koçtürk, "İhtiraslar, ayak oyunları basiretsizlikler bıktırdı" dedi.

Gündem

İYİ Parti'de istifa depremi sürüyor. Şeyh Said ile ilgili açıklamaları sonrası disipline sevk edilen İYİ Parti Milletvekili Salim Ensarioğlu, partisinden...

Gündem

İYİ Parti'den istifa ettiğini duyuran Avukat Ece Güner, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama daha yaptı.

Dünya

Japonya'da bağış toplama etkinliklerinden elde edilen geliri tam olarak bildirmemekle suçlanan politikacılardan 4 bakan, görevinden istifa etti.

Gündem

81 ilde aday çıkarma kararının ardından art arda büyük istifalarla sarsılan İYİ Parti'de Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner, yaptığı açıklamayla...

Gündem

Yerel seçimlerde CHP ile işbirliği yapılmasını savunan İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, görevinden istifa etti.

Spor

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun istifa kararı aldığı, kararını da kısa bir süre içerisinde açıklayacağı iddia edildi.

Gündem

DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İbrahim Alper Akalın, partideki tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Gündem

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla istifa ettiğini resmen duyurdu.

Gündem

CHP ile ittifak yapmayı reddeden İYİ Parti’nin Ankara teşkilatında, ABB Başkanı Mansur Yavaş lehine istifa hazırlıklarının olduğu iddia edildi.