İstanbul Haberleri

İstanbul haberleri ve güncel İstanbul gelişmeleri, İstanbul ile ilgili tüm video, İstanbul fotoğrafları ve İstanbul haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İstanbul ve İzmir dahil 17 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yayınlanırken, birçok kentte de şiddetli sağanak, fırtına ve...

Gündem

"İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu? Biz İstanbul’da ev bulamadık. Müthiş pahalı." diyen Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan'a, tepki yağdı.

Gündem

Yoğun nüfus artışı ve kış aylarıyla birlikte hava kirliliğinin arttığını belirten uzmanlar, İstanbul'un en kirli havaya sahip ilçelerini açıkladı.

Gündem

İstanbul'da beklenen sağanak yağış öncesi uyarılarda bulunan Prof. Dr. Orhan Şen, "İstanbullular bir an evvel akşam saatlerinde evine gitsin" dedi.

Gündem

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş, (BEDAŞ) İstanbul'da 15 Aralık Cuma günü elektrik kesintileri uygulanacak ilçe ve sokakları açıkladı.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol tarafından Kırmızı Bülten'le aranan 2 kişinin İstanbul'da yakalandığını açıkladı.

Gündem

AFAD ve Meteoroloji İstanbul ve Marmara için yeni uyarılarda bulundu. Uyarıda Cuma sabahından itibaren bölgede şiddetli yağışların etkili olacağı belirtildi.

Gündem

BEDAŞ, 14 Aralık Perşembe günü İstanbul'da elektriklerin kesileceği ilçeleri ve saatleri açıkladı.

Yerel

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde yasadışı bahis oynatanların tuttukları evlerde para yatırılan hesapları yöneten kişilere düzenlenen operasyonda, 22 kişi gözaltına alındı.

Gündem

İstanbul'da 16 yaşındaki Neside Aldanma'dan cumartesi gününden bu yana haber alınamıyor. Neside Aldanma ailesine gönderdiği son mesajda ise "Beni kaçırdılar,...

Çevre

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verilerine göre, 11 Kasım'da yüzde 16,18 seviyelerine kadar gerileyen barajlardaki doluluk oranı, kışın yüzünü...

Gündem

İstanbul’un trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen, insan ve çevre odaklı 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı'nın (SKUP) tanıtımı dün yapıldı.