İstanbul Haberleri

İstanbul haberleri ve güncel İstanbul gelişmeleri, İstanbul ile ilgili tüm video, İstanbul fotoğrafları ve İstanbul haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Fırtına ve şiddetli sağanak yağışın beklendiği megakent İstanbul'da, Türk Hava Yolları'nın birçok seferi de iptal edildi.

Yerel

İstanbul'da kuvvetli rüzgar nedeniyle Pendik Sahili'nde demirlemiş durumda bulunan 3 tekne batarken, 1 tekne de kayalıklara çarpıp zarar gördü.

Gündem

İstanbul'da 2024 yılının en yüksek bütçeli belediyesi 8 Milyar TL ile Esenyurt Belediyesi olurken, en düşük bütçeli belediyesi 175 Milyon...

Gündem

İstanbul Planlama Ajansı'nın "İstanbul’da Sürdürülebilir Ulaşıma Doğru" raporuna göre, megakentte günde 30 milyona yakın yolculuk yapılıyor.

Gündem

İstanbul Valiliği, yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına beklendiğini belirterek sarı kod verip vatandaşları uyardı.

Gündem

İstanbul'un Fatih ilçesindeki tekne sahipleri arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada Ali Rıza Aslan adındaki tekne sahibi hayatını kaybetti.

Gündem

İstanbul'da yoğun kuraklık sonrası alarm vermeye başlayan barajlar, son yağışların ardından dolmaya başladı. İSKi, güncel verileri resmi internet sitesinden duyurdu.

Dünya

Mısır'dan İstanbul'a tuz taşıyan 'Raptor' isimli kargo gemisi, şiddetli rüzgarlar nedeniyle alabora oldu. Gemi mürettebatının 14 kişilik olduğu ve kurtarma...

Çevre

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) verilerine göre, İstanbul'da sıcaklıklar salı gününe kadar kış değerlerinde seyredecek. Yağışların özellikle şehrin...

Gündem

Sultangazi'de göçmen kaçakçılığına yönelik operasyonda 47 düzensiz göçmen yakalandı.

Çevre

Kuvvetli rüzgar nedeniyle İstanbul'da bazı vapur seferlerinin iptal edildiği duyuruldu. Çok sayıda vapur seferi ikinci bir duyuruya kadar yapılmayacak.

Yaşam

AFAD ve İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul ve çevre iller için sağanak yağış ve kar uyarılarında bulundu.