İstanbul Haberleri

İstanbul haberleri ve güncel İstanbul gelişmeleri, İstanbul ile ilgili tüm video, İstanbul fotoğrafları ve İstanbul haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bulunan İstanbul Teknik Üniversitesi rektörlük binasında yangın çıktı. Yangın, zamanında müdahaleyle söndürüldü.

Gündem

İstanbul'da yarın için 'tam fırtına uyarısı' verilirken, AFAD tarafından tüm vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarı mesajı gönderildi.

Gündem

Metro İstanbul, Valilik tarafından alınan karar doğrultusunda bugün işletmeye kapatılacak hat ve istasyonları duyurdu.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul, Ankara ve İzmir de dahil olmak üzere 64 kent için, şiddetli yağış, kar ve fırtına...

Gündem

İstanbul'da hafriyat kamyonlarının eksik evraklarına rağmen geçişlerine izin verdikleri iddiasıyla başlatılan soruşturmada 18 tutuklama gerçekleştirildi.

Yerel

İstanbul'da kendisini 37 milyon lira dolandırdıklarını iddia ederek şikayetçi olan Sefa Ö., duruşma çıkışı sanıkların saldırısına uğradı.

Çevre

İstanbul'da kurak geçen yaz aylarının ardından yüzde 16 seviyesine kadar düşen baraj doluluk oranlarında, yağışların etkisiyle yaşanan artış devam ediyor.

Gündem

İstanbul'da düzenlenen ev baskınlarında aralarında HEDEP'liler ve ÖHD üyesi avukatın da olduğu en az 10 kişi gözaltına alınırken, operasyonun gerekçesi...

Çevre

İstanbul'da lodos fırtınası nedeniyle bazı vapur seferlerinin yapılamadığı açıklandı.

Magazin

Televizyoncu ve yapımcı Okan Bayülgen, İstanbul'da bir kültür ve geleneğin yaşayamamasından şikayetçi olduğunu ifade etti.

Gündem

23 Kasım 2023 elektrik kesintisi olacak ilçeler BEDAŞ tarafından duyuruldu. İşte mahalle mahalle kesintinin yapılacağı yerler...

Gündem

İstanbul ve Bursa'da 'sokak satıcısı' olarak bilinen uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon sonucu 156 şüpheli yakalandı.