İstanbul Haberleri

İstanbul haberleri ve güncel İstanbul gelişmeleri, İstanbul ile ilgili tüm video, İstanbul fotoğrafları ve İstanbul haberleri Polemik Haber sitemizde


Zlider

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan yağışın da etkisiyle trafik yoğunluğu oluştu. İBB Trafik Yoğunluğu Haritası'nda saat 18.30'de yoğunluk yüzde 89'a ulaştı.

Ekonomi

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Kurulu'nun aldığı bir karar doğrultusunda, su tarifelerine %15 oranında bir zam uygulanmıştır.

Gündem

İstanbul'da hafriyat kamyonlarının eksik evraklarına rağmen geçişlerine izin verdikleri tespit edilenlere yönelik operasyonda, 46 polis memuru gözaltına alındı.

Gündem

Sultanbeyli'de akşam saatlerinde cadde üzerindeki kanalizasyon kapağının çevresindeki yolda çökme meydana geldi. Yaklaşık 3 metre derinliğinde çukur oluştu.

Gündem

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde aile katliamı yaşandı. Mehmet Kaya, evine zorla girdiği Şadumane Temuçin ve kızı Aleyna Dayıoğlu'nu vahşice katletti.

Çevre

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre hafta sonu İstanbul’da sıcaklık 9 derece birden düşecek. İstanbul Valisi Davut Gül de kentte 26...

Gündem

A Milli Futbol Takımı kafilesini Cardiff’ten İstanbul’a taşıyan uçak, 'tedbir amaçlı' acil iniş yapmak üzere Münih Havalimanı'na iniş yaptı.

Gündem

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 39 polis, hafriyat kamyonlarını aylığa bağlayıp rüşvet aldığı iddiasıyla tutuklandı.

Yaşam

İstanbul'da Vali Davut Gül başkanlığında 'Kış Tedbirleri Toplantısı'nın ardından İstanbul için beklenen kar ile ilgili açıklamalarda bulunuldu.

Gündem

İstanbul'da geçen yıl '0' araç bulma konusunda yaşanan sıkıntıyı fırsata dönüştüren iki kişi, kurdukları araç kiralama şirketi üzerinden '0' araç...

Ekonomi

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İSKİ), su fiyatlarına ilişkin yüzde 48'lik zam talebi, yarın gerçekleştirilecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Kasım...

Gündem

Yeni ehliyet alan eşine otomobil almak isterken dolandırıcıların hedefi oldu. Kurdukları araç kiralama şirketi üzerinden '0' araç satma vaadiyle 500...