İstanbul Haberleri

İstanbul haberleri ve güncel İstanbul gelişmeleri, İstanbul ile ilgili tüm video, İstanbul fotoğrafları ve İstanbul haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve MİT Başkanlığı ile yürütülen koordineli çalışmalarda, IŞİD silahlı terör örgütünün sözde Irak vilayetine bağlı el yapısı...

Çevre

İstanbul barajlarında doluluk oranı her geçen gün biraz daha azalıyor. Son yağışların baraj doluluk oranlarına etkisi çok az miktarda olurken...

Gündem

BEDAŞ'ın resmi sitesinde açıkladığı 14 ilçeye 12 Kasım Pazar günü uzun saatler elektrik verilemeyeceği belirtildi. İşte elektrik kesintisi yaşayacak 14...

Gündem

Şiddetli sağanak ve fırtına tüm yurtta etkisini göstermeye başlarken, AKOM ve AFAD'dan İstanbul'da yaşayan vatandaşlar için kritik bir uyarı geldi.

Yerel

İstanbul Küçükçekmece'de galericilik yapan 36 yaşındaki Sertaç Çelikli, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Ekonomi

İstanbul’da ekmek fiyatlarına gelen zammın ardından, Halk Ekmek fiyatlarıyla ilgili İBB Halk Ekmek'ten açıklama yapıldı.

Gündem

İstanbul Afet Koordinasyon Merkezi, yarın öğlen saatlerinden sonra kentte hem fırtına hem de sağanak yağış beklendiğini belirterek vatandaşları uyardı.

Açılışını iktisatçı Korkut Boratav ve Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği Müsteşarı’nın gerçekleştireceği Çin ve Marksizm Sempozyumu, 18-19 Kasım’da İstanbul’da yapılacak.

Ekonomi

İstanbul Ticaret Odası'na (İTO) bağlı fırınlarda 200 gram ekmeğe yüzde 23 zam getirilmesinin ardından fiyatı 8 liraya yükseltildi.

Gündem

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesindeki bir lisede öğrencisini kitapla döven öğretmen, öğrencinin yakınları tarafından dövülerek hastanelik edildi.

Gündem

İstanbul’da gece saatlerinde başlayan yağmur, sabah saatlerinde sağanak halinde etkili oluyor. Yağmurun etkisiyle İstanbul trafiğinde yoğunluk erken saatlerde başladı.

Çevre

Meteoroloji İstanbul dahil 28 il için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. İşte il il hava durumu raporu...