İstanbul Haberleri

İstanbul haberleri ve güncel İstanbul gelişmeleri, İstanbul ile ilgili tüm video, İstanbul fotoğrafları ve İstanbul haberleri Polemik Haber sitemizde


Genel

İstanbul Şişli'de taksi şoförü bir kadını sokak ortasında darp etti. Kadını yere düşüren şoför, art arda tokat attı.

Gündem

AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul ilçe belediye başkan adayları belli oldu. Aday listesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saat 14.00'teki toplantıda...

Gündem

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde Avukat Fatih Gürbüz Karakoyunlu, 14 yaşındaki oğlu tarafından 20 defa bıçaklanarak öldürüldü.

Yaşam

Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) verilerine göre İstanbul’da bu hafta sonu Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı hava etkili olacak.

Gündem

İstanbul'da bugün etkili olacak Lodos fırtınası nedeniyle AKOM'dan İstanbullulara uyarı geldi. Fırtınanın cuma akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

Gündem

AKOM, 18 Ocak Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren zaman zaman etkili olacak fırtınaya dikkat çekerek, soba zehirlenmelerine karşı uyardı.

Gündem

Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, kar yağışının İstanbul'un kapısına dayanacağını belirterek, vatandaşları tarih verip uyardı.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı AKOM, önümüzdeki hafta megakent İstanbul'da havaların nasıl olacağını açıkladı.

Ekonomi

İstanbul'da taksi ücretlerine yapılan son zam taksimetreye yansıdı. Taksi çağırmanın bedeli 90 TL'ye yükseldi.

Gündem

AK Parti'nin Murat Kurum'u İBB adayı olarak açıklamasının ardından merakla beklenen İstanbul ilçe belediyeleri adayları da belli oldu. İşte tam...

Gündem

İstanbul ve Kayseri'de itfaiye teşkilatına rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyonda 18 kişi gözaltına alındı.

Gündem

İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki çarşıda küçücük bir dükkan için 1.5 milyon dolar istenmesi tartışmalara yol açtı.