İsrail Haberleri

İsrail haberleri ve güncel İsrail gelişmeleri, İsrail ile ilgili tüm video, İsrail fotoğrafları ve İsrail haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İslamcı ideolojideki Anadolu Gençlik Derneği’nin gerçekleştirdiği İsrail protestosunda atılan sloganlar, AK Parti cephesini küplere bindirdi.

Gündem

Erdoğan’ın eski metin yazarı Aydın Ünal, İsrail Gazze’de bebekleri öldürürken, Türkiye’den bazı Türk firmalarının İsrail'e ürün göndermeye devam ettiğini iddia...

Dünya

Nobel ödüllü Sınır Tanımayan Doktorlar kuruluşu, 6 Aralık’ta Gazze’deki Aksa Hastanesi’ne getirilen ölülerin sayısının yaralı sayısını geçtiğini açıkladı.

Gündem

Dışişleri Bakanlığı, terör devleti İsrail'in Doğu Kudüs'te yeni yerleşim yerleri inşa etme girişimi üzerine sert bir 'kınama' açıklaması yaptı.

Gündem

MOSSAD'ın Türkiye'de operasyon yapacağına dair iddialara yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunun faturasını çok ama çok ağır öderler" dedi.

Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail ile devam eden çatışmalara dair Filistin'e destek için "Gönüllü Kudüs Bozkurtları göreve hazır" çağrısında...

Dünya

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar nedeniyle Gazze'den tahliye edilen Türkiye vatandaşlarının da bulunduğu 68 kişilik kafile, İstanbul'a geldi.

Gündem

İsrail istihbarat servisi MOSSAD'ın Hamas'ın liderlerinin peşine düşeceğini açıklamasının ardından MİT'in verdiği sert yanıt, tüm dünya ülkelerinde gündeme oturdu.

Gündem

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, COP28 zirvesinde İsrail Cumhurbaşkanı ile aynı kareye giren liderlere tepki gösterdi: "Yürekleri Gazze için çarpan...

Gündem

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, AK Parti'nin İsrail ile olan ticaretinde evrakta sahtecilik yapmaya başladığını iddia ederek,...

Dünya

Filistin resmi ajansı WAFA, İsrail'in Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda 100'den fazla kişinin öldüğünü açıkladı.

Dünya

08.00 itibariyle sona eren ateşkesin ardından, İsrail ordusu Gazze'deki Hamas hedeflerine yönelik savaşın yeniden başladığını açıkladı.