İsrail Haberleri

İsrail haberleri ve güncel İsrail gelişmeleri, İsrail ile ilgili tüm video, İsrail fotoğrafları ve İsrail haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

İsrail polisinin, Kudüs'te görevini yapan bir gazeteciye silahın namlusuyla vurduktan sonra, yerde defalarca tekmelediği görüldü.

Gündem

Türkiye'den İsrail'e giden ticaret gemilerinin yoğun bir tepkiyle karşılaşması sonrası, İsrail'den Gazze sömürüsü yapanları rahatlatacak bir hamle geldi.

Gündem

TBMM kürsüsünde fenalaştıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez ile ilgili, İsrailli bir yetkiliden skandal bir...

Gündem

Gazze'deki ateşkes beklentilerini değerlendiren Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Şu an ateşkesle arada sadece ABD var" ifadesini kullandı.

Dünya

ABD merkezli Wall Street Journal Gazetesi, İsrail'in Gazze'deki "Hamas tünelleri"ne deniz suyu pompalama planına başladığını duyurdu.

Dünya

İzlanda, İsrail’in önümüzdeki yıl Eurovision'a katılmasına izin verilmesi durumunda yarışmaya temsilci göndermemeleri yönünde çağrıda bulundu.

Dünya

Hamas ile 7 Ekim'den beri devam eden çatışmalar sırasında İsrail'in Gazze'deki tünellere deniz suyu pompalamaya başladığı rapor edildi.

Dünya

Dünya Sağlık Örgütü, Gazze'de kuzeyden güneye hasta taşınırken İsrail'in kontrol noktalarında saatlerce bekletilen konvoydaki bir hastanın öldüğünü açıkladı.

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden, HAMAS ile savaş bahanesiyle Gazze'de sivil katliamı yapan İsrail'e, askeri destek vermeye devam edeceklerini açıkladı.

Dünya

İsrail ordu radyosundan yapılan bu itiraf, Beyaz Saray'ın Lübnan'ın güneyindeki saldırılarda bu tür yangın çıkarıcı malzemelerin kullanılmasına ilişkin endişesini dile...

Dünya

Rusya Dışişleri Bakanı Serhey Lavrov, uluslararası bir gözlem ekibinin, İsrail ablukası altındaki Gazze'ye gönderilmesi için çağrıda bulundu.

Dünya

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Gazze'deki savaşa son vermeye yönelik dünya çapındaki artan baskılara bir kez daha karşı çıkarak, "Savaşa son...