İBB Haberleri

İBB haberleri ve güncel İBB gelişmeleri, İBB ile ilgili tüm video, İBB fotoğrafları ve İBB haberleri Polemik Haber sitemizde


Genel

İBB Meclisi Kasım ayı 3'üncü oturumunda İETT'nin 29 milyar 400 milyon liralık 2024 yılı bütçesi oy birliğiyle kabul edildi.

Ekonomi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yarın yapılması beklenen İSKİ Genel Kurulunda, suya yüzde 48 zam yapılması teklifinde bulundu.

Ekonomi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisinde (İBB) toplam 8 ilçenin 2024 yılı mali bütçesi oybirliğiyle kabul edildi.

Gündem

Türkiye'deki konut krizi ile ilgili açıklama yapan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, “Yaşadığımız konut krizi artık bekamızı etkileyecek bir...

Gündem

İstanbul'da beklenen sağanak ve fırtınanın başlaması üzerine, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan vatandaşları uyaran bir paylaşım geldi.

Gündem

İBB UKOME toplantısında scooterlar ile ilgili yeni karar alındı. Buna göre İstanbul'un 5 ilçesinde scootlerların hız sınırı aşağı çekildi.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Cumhuriyetin 100. yılını kutlamak amacıyla özel bir İstanbulkart serisi tasarladı.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ahmet Kaya’nın 23’üncü ölüm yıldönümü nedeniyle sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Erzurum'da yapılan taşlı saldırıyla ilgili davanın ilgili 28 sanığının "silahla kasten ve basit yaralamaya teşebbüs" suçlarından...

Gündem

İBB Teftiş Kurulu'nun AK Parti dönemine yönelik hazırladığı yolsuzluk dosyalarından 5'ine 'işleme konulmama' kararı verilmiş.

Gündem

İBB Başkanı İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nun kurultayda başkanlık yarışından çekilmemesinin nedeni olarak açıkladığı 'ekremedit' hesabına ve 'hançerlendim' açıklamasına ilişkin konuştu.

Gündem

Özel günlerde ücretsiz yolcu taşıyan İBB’nin kamu zararına neden olduğu iddiasıyla Sayıştay tarafından 161 milyon liralık para cezası kesildi.