İBB Haberleri

İBB haberleri ve güncel İBB gelişmeleri, İBB ile ilgili tüm video, İBB fotoğrafları ve İBB haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi, 31 Mart seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday çıkarma kararı aldı.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB çalışanların maaşlarında yüzde 10 iyileştirme yapıldığını açıkladı.

Gündem

31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala Gazeteci Fatih Portakal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni kimin kazanacağını açıkladı.

Gündem

İYİ Parti'den istifa eden Ece Güner, sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Güner, " İmamoğlu’na verilmeyen her oy, Kurum’u...

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer'de gerçekleşen İtalyan kilisesindeki saldırıyla ilgili açıklamada bulundu.

Gündem

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kala, AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum, anketlerde öne geçtiğini iddia etti.

Gündem

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Başak Demirtaş'ın İstanbul'dan aday olup olmacağıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti'nin kendisine rakip aday olarak Buğra Kavuncu'yu çıkarmasının ardından ilk kez konuştu.

Gündem

İYİ Parti'nin İBB adayı olarak gösterdiği Buğra Kavuncu, seçim çalışmalarına başladı. Kavuncu, "belden aşağı vurmadan ve sadece halkı, milleti öncelik...

Gündem

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, AK Parti'nin İBB Adayı Murat Kurum hakkında kullandığı sözlerle ilgili yeniden konuştu.

Gündem

İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Kavuncu, “İstanbul ile ilgili hayallerimizi, projelerimizi; nasıl bir İstanbul istediğimizi, beklediğimizi,...

Gündem

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, İYİ Parti'nin İBB adayı Buğra Kavuncu olduğunu duyurdu.