İBB Haberleri

İBB haberleri ve güncel İBB gelişmeleri, İBB ile ilgili tüm video, İBB fotoğrafları ve İBB haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

31 Mart 2024 yerel seçimlerine kısa bir süre kala, AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adaylarının isimleri...

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Pençe-Kilit harekatı bölgesinde şehit düşen 12 asker için milli yas ilan edilmesi çağrısında bulundu.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cemal Reşit Rey Salonu'nda düzenlenen törende, İstanbul için önümüzdeki 5 yıllık programını ve vaatlerini açıkladı.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı olacağı yönündeki iddiaya ilişkin açıklama yapan deprem bilimci Naci Görür, siyasete girmeyi düşünmediğini söyledi. 

Gündem

İYİ Parti grubunda İbrahim Özkan'ın istifasının ardından İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili Suat Sarı oldu.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maraş Katliamı'nın yıl dönümü dolayısıyla, sosyal medya hesabından bir anma mesajı paylaştı.

Gündem

İstanbul Kartal’da, İBB’nin ikmal deposunda yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın, kısa sürede söndürüldü.

Gündem

AK Parti’nin İBB’yi kazanması durumunda, Yeniden Refah Partisi’nin İGDAŞ ve Kent Lokantaları gibi İBB iştiraklerini istediği iddia edildi.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Saraçhane'de bir araya gelen CHP Lideri Özgür Özel, "İstanbulluları İmamoğlu'na sahip çıkmaya çağırıyorum" dedi.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Başkanı seçilen Hasan Arat'a tebrik ziyaretinde bulundu. Arat'ı tebrik eden İmamoğlu, "Beşiktaş, Türkiye spor tarihinin,...

Gündem

İBB İYİ Parti Grup Başkanvekiliği görevinden istifa eden İbrahim Özkan, grup başkanvekili oylamasında yeniden başkan seçildi.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Berat Albayrak döneminde başlatılan kalıcı yaz saati uygulamasına atıfta bulunarak, "Kararı alan ortada...