Hava durumu Haberleri

hava durumu haberleri ve güncel hava durumu gelişmeleri, hava durumu ile ilgili tüm video, hava durumu fotoğrafları ve hava durumu haberleri Polemik Haber sitemizde


Çevre

Meteoroloji, 4 Aralık hava durumu raporunu paylaştı. Bazı illerde kuvvetli ve gök gürültülü yağış beklenirken, hava sıcaklıklarının Marmara'da mevsim normalleri...

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sarı kodlu uyarı vererek İstanbul için fırtına uyarısında bulundu. Valilik de vatandaşlara dikkatli olmaları için uyarı yayınladı.

Çevre

Meteoroloji, 30 Kasım hava durumu raporunu paylaştı. Rapora göre, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz...

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul, Ankara ve İzmir de dahil olmak üzere 64 kent için, şiddetli yağış, kar ve fırtına...

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 18 Kasım Cumartesi gününe ilişkin hava durumu raporunda, 66 kente 'sarı' ve 'turuncu' kodlu uyarı yapıldı.

Gündem

Hava durumuyla ilgili sürekli paylaşım yapan ‘Hava forum’, milyonlarca İstanbullunun beklediği kar haberini sonunda sosyal medya hesabından duyurdu.

Gündem

Bugün akşam saatlerinden itibaren başlaması beklenen sağanak yağışlar nedeniyle İstanbul Valiliği, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Gündem

Meteoroloji, Marmara Bölgesi'nde bu akşamdan itibaren yerel kuvvetli sağanak yağış beklendiğini belirterek, vatandaşları yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

Gündem

Hava sıcaklıklarındaki sert düşüşün ardından herkes İstanbul'a ne zaman kar yağacağını merak ederken, Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, kar için tarih...

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan güncel radar verilerine göre yağış yüklü kütlelerin İstanbul ve çevresinde yoğunlaştığı ve yağışların devam edeceği öğrenildi.

Yerel

İstanbul Valiliği, kentte etkisini gösteren ve önümüzdeki saatlerde de süreceği öğrenilen sağanak yağış konusunda vatandaşları uyardı.

Gündem

Şiddetli sağanak ve fırtına tüm yurtta etkisini göstermeye başlarken, AKOM ve AFAD'dan İstanbul'da yaşayan vatandaşlar için kritik bir uyarı geldi.