Gözaltı Haberleri

gözaltı haberleri ve güncel gözaltı gelişmeleri, gözaltı ile ilgili tüm video, gözaltı fotoğrafları ve gözaltı haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Aksaray'da seyir halindeki otomobilden havaya ateş açan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

Üç ilde düzenlenen eş zamanlı Kafes-17 Operasyonu'nda 'İskoçlar Çetesi' olarak bilinen suç örgütü çökertilirken, 38 kişi de gözaltına alındı.

Gündem

Sosyal medya fenomeni Gizem B. sosyal medya platformunda yayınlanan pornografik görüntüleri nedeniyle gözaltına alındı.

Gündem

Yargıda rüşvet iddialarını haberleştiren Gerçek Gündem editörü Furkan Karabay, polis zoruyla ifadeye götürüldü.

Gündem

Dolandırıcılık yapılarak, kamunun zarara uğratıldığı bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, Nevşehir merkezli 76 ilde, 234 kişiyi gözaltına aldılar.

Gündem

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Özak Tekstil’de çalışan işçiler hakları için direnirken jandarma müdahalesine uğradı. 22 kişi gözaltına alındı.

Gündem

Gazeteci İrfan Uçar, Gaziantep'te evine yapılan baskınla gözaltına alındı. Uçar'ın gözaltı gerekçesi öğrenilemedi.

Yerel

Şanlıurfa'da 8 gündür eylem yapan işçiler ile jandarma arasında çıkan gerginlikte biber gazı kullanıldı. Çıkan arbedede 3 kişi gözaltına alındı.

Yerel

Çorum'da inşaatlardan malzeme çaldıkları belirlenen 9 şüpheli, toplam 2 buçuk ay süren Teleskop operasyonu ile yakalandı.

Gündem

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan suçlu, Meriç'te askeri yasak bölgede Yunanistan’a geçmeye çalışırken yakalandı.

Gündem

Aydın'da sahte engelli raporu düzenleyen ve bu raporlarla engelli ve yaşlı aylığı alan şüphelilere operasyon düzenlendi. Operasyonda 15 kişi gözaltına...

Yerel

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, kaçak silah ticareti yapanlara operasyon düzenlendi. 13 adrese yapılan baskında 24 kişi gözaltına alındı.