Gözaltı Haberleri

gözaltı haberleri ve güncel gözaltı gelişmeleri, gözaltı ile ilgili tüm video, gözaltı fotoğrafları ve gözaltı haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Bitlis'in Ahlat ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Yerel

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gazeteci Mehmet Kızmaz, Hasankeyf ilçesinde gözaltına alındı.

Yerel

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çeşitli suçlardan aranan firarilere düzenlenen operasyonda, 121 kişi gözaltına alındı.

Gündem

Demans teşhisi konulduğu için hapis cezasının infazı ertelenen HDP eski Mlilletvekili Aysel Tuğluk, 2012 tarihli bir soruşturma gerekçe gösterilerek gözaltına...

Yerel

İstanbul'da göçmen kaçakçılığı yaptıkları tespit edilen şüphelilere yönelik operasyonda, 9 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Gündem

Manisa, İzmir ve Antalya'da rüşvet karşılığı sahte raporlarla malulen emekli olmak isteyen kişilerin tahlil ve röntgenlerinde usulsüzlük yapan çete çökertildi.

Yerel

Denizli'nin Honaz ilçesine bağlı Kocabaş Mahallesi'nde düzenlenen 'Yıldırım' operasyonunda, 23 kişi gözaltına alındı.

Gündem

Alkollü İçki Kaçakçılığı ve Sahteciliğin Önlenmesine Yönelik 81 İlde eş zamanlı olarak düzenlenen "Çengel" Operasyonunda 215 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gündem

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, kooperatif dolandırıcılığı iddiasıyla İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Yerel

Samsun'da narkotik polisinin 3 farklı operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

"Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçlamasıyla dün gözaltına alınarak sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan gazeteci Cengiz Erdinç'in...

Gündem

Gazeteci Cengiz Erdinç, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bulunan evinden gözaltına alındı. Erdinç'in gözaltına alındığını avukatı Vural Ergül, sosyal medyadan duyurdu.