Gözaltı Haberleri

gözaltı haberleri ve güncel gözaltı gelişmeleri, gözaltı ile ilgili tüm video, gözaltı fotoğrafları ve gözaltı haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da kaybolduktan sonra ölü bulunan Narin Güran soruşturmasına yönelik yazılı açıklama yaptı.

Gündem

Rodos Adası’nda bulunan bir telekomünikasyon şirketinde çalışan Türk teknisyenler, izinleri olmadığı gerekçesi ile gözaltına alındı.

Güvenlik

Cihangir'de bir eğlence merkezinde 3 kadına saldırıp darp eden 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden M.M.D’nin 13, V.T’nin ise 12 suç...

Gündem

Gaziosmanpaşa’da bir düğünde terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı iddia edilen 13 kişi gözaltına alındı.

Gündem

Mersin, Ağrı ve Antalya merkezli 27 ilde düzenlenen 'Sibergöz-47' operasyonlarında, 97 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Dünya

İçkili araç kullanırken yakalanıp gözaltına alınan dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake, serbest bırakıldı.

Gündem

19 ilde 'Yasa Dışı Bahis, Nitelikli Dolandırıcılık, Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Bilişim Sistemine Girme' suçlarına düzenlenen operasyonda, 38 kişi yakalandı.

Gündem

CHP eski milletvekili Berhan Şimşek, Balıkesir Burhaniye'de gözaltına alındı. Berhan Şimşek, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yerel

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde düzenlenen ev baskınlarında, aralarında Ergani Belediye eski eşbaşkanlarının da olduğu beş kişi gözaltına alındı.