Gazze Haberleri

Gazze haberleri ve güncel Gazze gelişmeleri, Gazze ile ilgili tüm video, Gazze fotoğrafları ve Gazze haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

İsrail ordusu, Arapça bir mesaj yayınlayarak Gazze'deki Selahaddin Yolu'nun, güney bölgesine gitmek isteyen Filistinliler için 3 saat boyunca açık olacağını...

Dünya

Gazze'yi abluka altında tutan ve sivil katliamı yapan İsrail'in, Gazze'nin batısındaki Nasr Çocuk Hastanesi'nin girişini bombaladığı duyuruldu.

Dünya

Lübnan Hizbullahı'nın lideri Hasan Nasrallah, "Biz Lübnan'da 8 Ekim'de savaşa girdik. Güçlerimiz tüm cephelerde savaşıyor" dedi.

Türk Devletleri Teşkilatı tarafından imzalanan Astana Bildirisi'nde, Gazze'deki sivillerin korunması için derhal ve engelsiz insani yardımın sağlanması çağrısında bulunuldu.

Dünya

ABD'li New York Times Gazetesi, İsrail askerlerinin kuzeyden, doğudan ve kuzeydoğudan Gazze'nin kuzeyini abluka altına alarak ikiye böleceklerini iddia etti.

Dünya

İsrail-Filistin sorunu için "iki devletli çözüm"e odaklandıklarını söyleyen ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, “Filistinlilerin Gazze Şeridi dışına zorla yerleştirilmesini reddediyoruz”...

Dünya

İsrail Cibaliye ve Bureij mülteci kamplarına saldırdı. Saldırıda onlarca kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Dünya

İsrail'in Gazze'deki katliamına destek veren ABD Başkanı Biden, "Ateşkes çağrısı yapmanızı istiyorum” diyen bir kadına “Bence bir molaya ihtiyacımız var”...

Gündem

AK Parti’nin düzenlediği Büyük Filistin mitingi sonrasında Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan, TSK'nın Gazze'ye gitmesiyle ilgili teklifi Meclis'e sundu.

Dünya

İsrail’de iktidardaki Likud Partisi milletvekili Galit Distel Atbaryan, "Gazze yeryüzünden silinmeli" şeklinde skandal bir paylaşıma imza attı.