Galatasaray Haberleri

galatasaray haberleri ve güncel galatasaray gelişmeleri, galatasaray ile ilgili tüm video, galatasaray fotoğrafları ve galatasaray haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Galatasaray'ın prensipte anlaşmaya vardığı Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Michy Batshuayi'nin İstanbul'a geleceği tarih belli oldu.

Spor

Galatasaray'ın şimdiden efsaneleri arasına giren Fernando Muslera ve eşi, Türkiye'deki 13 yılın izini bileklerine ay yıldız dövmesi yaptırdı.

Spor

Sarı kırmızılı takımda büyük umutlarla transfer edilen ve beklenilen performansı veremeyen Zaha'ya İngiltere Premier Lig'den teklif geldiği öne sürüldü.

Spor

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündeminde olan yıldız için harekete geçti. Sarı-Lacivertli kulüp, takas formülüyle transfer bitirmek istiyor.

Spor

Takımın ana kadrosunu bozmak istemeyen son şampiyon Galatasaray, acil ihtiyaç olan en az 4 pozisyona takviye yapacak.

Spor

Sarı kırmızılı takımda ayrılığı beklenen İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'ya Serie A ekiplerinden Atalanta'nın talip olduğu öne sürüldü.

Spor

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın gelecek sezonun hazırlık çalışmalarına başlayacağı tarih belli oldu.

Spor

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin Jose Mourinho hamlesini değerlendirdi.

Spor

Adana Demirspor, Fenerbahçe'de başkanı Ali Koç'u tebrik etmesinin ardından Galatasaray'dan özür dileyerek Dursun Özbek'i de tebrik etti.

Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve başkan adayı Aziz Yıldırım'ın canlı yayında kendisi ile ilgili konuşmalara yanıt...

Spor

Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcısı Mourinho, Galatasaray'ın Rafa Silva ile ilgilendiğini belirtti.

Spor

Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira'nın transferinde menajerine gerekli ödemenin yapılmaması nedeniyle, CAS'tan kulübe dev ceza geldi.