Galatasaray Haberleri

galatasaray haberleri ve güncel galatasaray gelişmeleri, galatasaray ile ilgili tüm video, galatasaray fotoğrafları ve galatasaray haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wilfried Zaha'nın Lyon'a transferi resmi olarak açıklandı.

Spor

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın rakipleri açıklandı.

Spor

Galatasaray, Ismail Jakobs'un satın alma opsiyonuyla kiralanması konusunda Fransız ekibi Monaco ile anlaşmaya vardı.

Spor

Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat, Sarı-Kırmızılı kulübün başkan adayı olup olmayacağı yönünde bir açıklama yaptı.

Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş hezimetinin ardından Young Boys maçlarındaki başarısız taktiklerle eleştirilerin hedefi haline geldi.

Spor

Sarı kırmızılı takımda ekonomi için kritik eşleşme olan Young Boys karşılaşmalarından mağlup ayrılarak Şampiyonlar Ligi'ne veda edilmesinin ardından yönetim 'acil'...

Spor

Şampiyonlar Ligi'nde Young Boys'a elenen Galatsaray'ın yıldız forveti Mauro Icardi, sosyal medya hesabından sitemli bir paylaşım yaptı.

Spor

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys'u ağırlayan Galatasaray, 87. dakikada ağlarında gördüğü golle 1-0 kaybederek turnuvaya veda etti.

Spor

Usta gazeteci Fatih Altaylı, Süper Lig devi Galatasaray'daki karaborsa bilet iddiasıyla gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu.

Spor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ikinci maçında kendi sahasında Young Boys ile karşılaşacak.

Spor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında kendi sahasında Young Boys ile karşı karşıya gelecek. Avrupa basını, 3-2'nin rövanşına sayfalarında...

Spor

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off rövanş karşılaşmasında ağırlayacağı Young Boys mücadelesinde yıldız futbolcu Davinson Sanchez'den sakatlığı sebebiyle faydalanamayacağı öğrenildi.