Galatasaray Haberleri

galatasaray haberleri ve güncel galatasaray gelişmeleri, galatasaray ile ilgili tüm video, galatasaray fotoğrafları ve galatasaray haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübü ziyaret eden AK Parti'nin iBB Adayı Murat Kurum'a övgüler yağdırdı.

Spor

Fenerbahçe derbisinde sakatlandıktan sonra sahalardan uzak kalan Mauro Icardi'den, Galatasaray camiasını sevindiren haber geldi.

Spor

Süper Lig'in 20. hafta karşılaşmasında Kayserispor'u konuk eden Galatasaray, Nelsson ve Mertens'in golleriyle 3 puana ulaşan taraf oldu.

Spor

Süper Lig'in erteleme haftasında Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'dan karşılaşmanın hakemi hakkında açıklama yapıldı.

Spor

Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında Sivasspor ile Galatasaray 1-1'lik skorla berabere kaldı.

Spor

Fenerbahçe derbisinde yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan bir süre uzak kalacak olan Mauro Icardi'nin dönüş tarihi belli oldu.

Spor

Galatasaray, sezon başında ezeli rakibi Fenerbahçe'den Bundesliga ekibi Hoffenheim'e transfer olan Macar stoper Atilla Szalai için harekete geçti.

Spor

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe derbisinde yüzüne aldığı darbe nedeniyle sakatlanan Mauro Icardi'nin, sakatlığından dolayı bir süre forma giyemeyeceğini duyurdu.

Spor

Suudi Arabistan'da oynanması beklenen Süper Kupa maçında yaşanan Atatürk krizi sonrası, iki takıma da ödedikleri parayı geri isteyen ve tazminat...

Spor

Galatasaray'a, Davinson Sanchez'den iyi haber geldi. Uzun süren sakatlığını atlatan 27 yaşındaki futbolcu, takımla çalışmalara başladı.

Spor

Sarı kırmızılı takımın yakından takip ettiği 8 yaşındaki Can Uzun'a İspanya'dan Sevilla, İngiltere'den Brighton'ın talip olduğu öne sürüldü.

Spor

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Abdülkerim Bardakcı transferi sebebiyle kendilerine ödenmemiş olan alacaklarının bulunduğunu belirterek, konuyla ilgili Galatasaray'a ihtar çektiklerini açıkladı.