Galatasaray Haberleri

galatasaray haberleri ve güncel galatasaray gelişmeleri, galatasaray ile ilgili tüm video, galatasaray fotoğrafları ve galatasaray haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Galatasaray'da gribal enfeksiyon geçiren Fernando Muslera'nın Gaziantep FK maçında oynayıp oynamayacağı, maç saatinde belli olacak.

Spor

Sarı kırmızılı takımda istenilen performansı gösteremeyen Angelino'nun kiralık sözleşmesini Serie A ekiplerinden Roma'nın devraldığı belirtildi.

Spor

Sarı kırmızılı takımdan yapılan açıklamada Bayern Münih'in Sacha Boey için 30 milyon Euro ve 5 milyon şarta bağlı bonsevis bedeli...

Spor

Bayern Münih'e rekor bedelle transfer olmak üzere olan Sacha Boey'in yerini doldurmak isteyen Galatasaray, alternatifi Rennes'ten buldu.

Gündem

Süper Lig'de bugün oynanacak Galatasaray-İstanbulspor karşılaşması nedeniyle metro seferlerine, ek seferle konduğu açıklandı.

Spor

Sarı kırmızılı takımda performansıyla göz dolduran Sacha Boey'e Alman devi Bayern Münih talip oldu. Galatasaray Fransız yıldız için rekor bonservis...

Spor

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan emektar kalecileri Fernando Muslera ile ilgili konuştu.

Gündem

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, AK Parti'nin İBB Adayı Murat Kurum hakkında kullandığı sözlerle ilgili yeniden konuştu.

Spor

Sarı kırmızılı takımda bir türlü istenileni veremeyen savunma oyuncusu Angelino'nun Roma ile anlaştığı öne sürüldü.

Spor

Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ile Umut Bozok'un kadro dışı kaldığı açıklandı.

Spor

Süper Lig'in 21. haftasının sonucu en merak edilen karşılaşması olan Trabzonspor-Galatasaray mücadelesini yönetecek hakem Abdülkadir Bitigen oldu.

Spor

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Ümraniyespor'u ağırlayan Galatasaray, mücadeleden 4-1 galip ayrılarak adını bir sonraki tura yazdırdı.