Fırtına Haberleri

fırtına haberleri ve güncel fırtına gelişmeleri, fırtına ile ilgili tüm video, fırtına fotoğrafları ve fırtına haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Türk Hava Yolları, İstanbul'daki olumsuz hava şartları nedeniyle yarın gerçekleşecek 105 seferini iptal ettiğini duyurdu.

Gündem

İstanbul'da beklenen sağanak ve fırtınanın başlaması üzerine, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan vatandaşları uyaran bir paylaşım geldi.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 18 Kasım Cumartesi gününe ilişkin hava durumu raporunda, 66 kente 'sarı' ve 'turuncu' kodlu uyarı yapıldı.

Gündem

Olumsuz hava şartları nedeniyle Bursa Deniz Otobüsleri ile İstanbul Deniz Otobüsleri, bazı seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Yaşam

Kuzey Ege Denizi'ndeki olumsuz hava nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferlerinin iptal edildiği açıklandı.

Gündem

Meteoroloji İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından fırtına uyarısı yapıldı. Uyarıda vatandaşlara dikkatli olmaları çağrısında bulunuldu.

Yerel

Kayseri'de, inşaatta çalışırken fırtına nedeniyle kopan demir panelin çarpmasıyla dengesini kaybeden işçi hayatını kaybetti.

Gündem

Şiddetli sağanak ve fırtına tüm yurtta etkisini göstermeye başlarken, AKOM ve AFAD'dan İstanbul'da yaşayan vatandaşlar için kritik bir uyarı geldi.

Gündem

Meteoroloji ve AKOM'dan başta İstanbul olmak üzere Marmara için kuvvetli lodos uyarısı yapılırken, vatandaşların olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları belirtildi.

Gündem

İstanbul Afet Koordinasyon Merkezi, yarın öğlen saatlerinden sonra kentte hem fırtına hem de sağanak yağış beklendiğini belirterek vatandaşları uyardı.

Çevre

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi için yarın kuvvetli fırtına uyarısı yaparak olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

Çevre

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Marmara Bölgesi'nde fırtına hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Son olarak İstanbul Valiliği'nden de bir uyarı geldi.