Filistin Haberleri

Filistin haberleri ve güncel Filistin gelişmeleri, Filistin ile ilgili tüm video, Filistin fotoğrafları ve Filistin haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

Filistin resmi ajansı WAFA, İsrail'in Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda 100'den fazla kişinin öldüğünü açıkladı.

Dünya

İsrail ile Hamas arasında sözde ateşkes devam ederken, bölgede siviller, her iki tarafın da saldırılarıyla öldürülmeye devam ediyor.

Spor

Galatasaray’ın Manchester United maçında 3. golünü atarak maçtaki dengeyi sağlayan Kerem Aktürkoğlu, maç sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Gündem

TİP lideri Erkan Baş, “Kürsüde Filistin’e sahip çıkarken, Filistin için dua ederken, İsrail’i lanetlerken oğlunun gemileri İsrail limanında ticaret yapıyor"...

Dünya

7 Ekim'den bu yana Gazze'de 15 binden fazla sivili katleden İsrail ordusunun, öldürülen Filistinlilerin cesetlerine el koyarak organlarını çaldığı iddia...

Dünya

Gazze'ye yönelik saldırılarda tarafını belli eden Christian Dior, Bella Hadid yerine İsrailli bir mankeni markasının yeni yüzü yaptı.

Dünya

İsrail ve Hamas arasındaki rehine takası sonrası Filistinli rehineler, aileleriyle buluşurken görüntülendi. O anlarda ise duygu dolu anlar yaşandı.

Gündem

Katar Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İsrail ile Filistin arasındaki yapılacak olan ateşkesin yarın saat 8'de başlayacağı belirtildi.

Dünya

Oscar ödüllü dünyaca ünlü oyuncu Susan Sarandon, Filistin'e destek mitinginde yaptığı konuşma nedeniyle Hollywood yetenek ajansı UTA'dan atıldı.

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları devam ederken aktivist Banksy’nin ‘Kırmızı Balonlu Kız’ eserinden Gazze’deki çocuklar için uyarlanan video dikkat çekti.

Dünya

Avrupa Komisyonu, Filistin'e yönelik kalkınma yardımlarının inceleme sürecini tamamladı. Filistin topraklarına verilen kalkınma yardımı ödemelerine devam edilecek.

Gündem

Kabine sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail'in nükleer silahları meselesinin unutulmasına, unutturulmasına Türkiye olarak izin vermeyeceğiz" dedi.