FETÖ Haberleri

FETÖ haberleri ve güncel FETÖ gelişmeleri, FETÖ ile ilgili tüm video, FETÖ fotoğrafları ve FETÖ haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 17 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen “KISKAÇ-27” operasyonlarında 39 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ'ye yönelik 19 ilde düzenlenen "Kıskaç-26" operasyonlarında 34 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Gündem

11 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen ‘KISKAÇ-25’ operasyonlarında 20 şüpheli yakalandı. Açıklamayı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptı.

Gündem

FETÖ'nün sözde TSK imamı Adil Öksüz'ün 15 Temmuz darbe girişiminden sonra saklandığı evde yanında kalan ve kaçmasını sağladığı ileri sürülen...

Gündem

Geçmişte FETÖ elebaşı Fetullah Gülen için “Hocaefendi” tabirini kullan Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, Çukurova Üniversitesi’ne rektör olarak atandı.

Gündem

Son Yüksek Askeri Şura kararlarında generalliğe terfi eden bir albayın, daha önce terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen için makale yazdığı...

Gündem

FETÖ'nün resmi yayın organı olan Zaman Gazetesi'nin yöneticilerinden Mehmet Kamış ve Ali Çolak, mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı.

Gündem

AK Parti eski Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, kaleme aldığı yazısında, "FETÖ'nün siyasi ayağıyla hesaplaşılmadı" ifadelerini kullandı.

Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz hain darbe girişimine ilişkin yayımladığı mesajda FETÖ mensuplarına yönelik 'seri operasyon' çağrısı yaptı.

Gündem

Sinan Ateş cinayeti davasında 10 sanığın tahliye edilmesi kararına Ayşe Ateş'ten çok sert tepki geldi. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş,...

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Edirne'de Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5 FETÖ mensubunun yakalandığını açıkladı.

Gündem

Türkiye'den Yunanistan'a ve Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışan 1'i FETÖ, 1'i DEAŞ terör örgütü mensubu 3 kişi yakalandı.