Ferdi Kadıoğlu Haberleri

Ferdi Kadıoğlu haberleri ve güncel Ferdi Kadıoğlu gelişmeleri, Ferdi Kadıoğlu ile ilgili tüm video, Ferdi Kadıoğlu fotoğrafları ve Ferdi Kadıoğlu haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

İngiltere Premier Lig'de sahasında Ipswich Town'u konuk edecek olan Brighton, Fenerbahçe'den transfer ettiği Milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nu yedek başlatacak.

Spor

Brighton'a transferinin ardından antrenmanda sakatlanan Ferdi Kadıoğlu iyileştiği açıkladı.

Spor

Süper Lig ekibi Alanyaspor ile anlaşan Serdar Dursun, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Dursun, İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'a transfer olan...

Spor

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal, Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu için sosyal medya hesabından bir paylaşım...

Spor

Süper Lig'in ikinci haftasında Göztepe'ye konuk olacak olan sarı lacivertli kulübün kamp kadrosu açıklandı. Kadroda adı transfer gündeminde olan Ferdi...

Spor

Fenerbahçeli yıldız Ferdi Kadıoğlu'nun Süper Lig dönemi sona ererken, Sarı-lacivertli takımın transfer için tek şartı ortaya çıktı.

Spor

Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

Spor

Sarı lacivertli takımın Lille ile oynayacağı karşılaşma öncesi milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'ndan kötü haber geldi. Yıldız futbolcu kadrodan çıkarıldı.

Spor

Adana Demirspor'u 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de karşılaşma sonrası çıkan Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılık haberlerine sarı lacivertli kulüpten yalanlama geldi.

Spor

Sarı-lacivertli yönetim sürpriz bir hamleyle, Avrupa devlerini peşine takan Ferdi Kadıoğlu'na 5 yıllık yeni sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor.

Spor

İngiltere Premier Lig ekibi Brihgton'ın Fenerbahçe forması giyen milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek için teklif yaptığı iddia edildi.

Spor

Brighton, Ferdi Kadıoğlu için teklifini 33 milyon euroya çıkardı. Ancak Fenerbahçe, Mourinho'nun raporu doğrultusunda oyuncuyu takımda tutmak istiyor.