Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

TFF 2. Lig ekibi Altınordu, Muharrem Cizgili, Berkay İşcan, Metehan Kurt ve Fırat Başkaya'nın Fenerbahçe'nin altyapısına transfer olduğunu duyurdu.

Spor

Lille Yardımcı Antrenörü Dimitri Farbos, yarın oynanacak Fenerbahçe maçında 4 futbolcularının kadroda olmayacağını açıkladı.

Spor

Fenerbahçe'nin efsane ismi Volkan Demirel, sarı lacivertli ekibin 2 bölgeye transfer yapması gerektiğini vurguladı ve mevkileri açıkladı.

Spor

Adana Demirspor'u 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de karşılaşma sonrası çıkan Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılık haberlerine sarı lacivertli kulüpten yalanlama geldi.

Spor

Süper Lig'e Adana Demirspor galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, "Çok fazla şey öğrendim" dedi.

Spor

Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, yeni sezonun ilk haftasında, sahasında ağırladığı Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti.

Spor

2024-25 sezonunun ilk haftasında bugün Adana Demirspor’u konuk edecek olan Fenerbahçe, Jose Mourinho da ligdeki ilk sınavına çıkıyor.

Spor

Sarı-lacivertli yönetim sürpriz bir hamleyle, Avrupa devlerini peşine takan Ferdi Kadıoğlu'na 5 yıllık yeni sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor.

Spor

İngiltere Premier Lig ekibi Brihgton'ın Fenerbahçe forması giyen milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek için teklif yaptığı iddia edildi.

Spor

Fenerbahçe'nin, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Lille deplasmanından 2-1 mağlubiyetle ayrılması, Türkiye'nin UEFA puanını düşürdü.

Spor

UEFA Şampiyonlar ligi 3. eleme turu ilk maçında Fransa’nın Lille takımına konuk olan Fenerbahçe mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı.

Spor

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Lille ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de, Jose Mourinho'nun ilk 11'i şekillenmeye başladı.